• Internationale brands
 • Lønproduktion
 • Kemisk/tekniske tjenester
 • Internationale brands

 • Lønproduktion

 • Kemisk/tekniske tjenester

Vores kvalitets varemærker

Kronen i vores egne varemærker er Viminova® som blev lanceret i 1956 og som dækker over vores vitamin og mineral kosttilskuds serier.

Varemærket indbefatter kosttilskud til gravide i form af Pregnatal®. Derudover er der multi vitamin og mineral tilskud til børn og voksne, samt specialiseret tilskud til seniorer.

HEALTHCARE® serien er enkelt vitamin produkterne. Fælles for dem alle er tabletter. Formuleringer er som velsmagende tyggetabletter eller tabletter med forlænget optagelses effekt som depot tablet.

Vitalinova® Tonic er en unik velsmagende Tonic, som kan bruges ved træthed og mangel på energi. Anvendes af seniorer og efter sygdom i genoptræningsperioden.

Scanpharm er specialiseret i fremstilling og håndtering af receptpligtige lægemidler (Rx) og euforiserende stoffer, håndkøbslægemidler (OTC)

Scanpharm opretholder Lægemiddelstyrelsens paragraf 39 certificering og bliver regelmæssigt auditeret af Sundhedsstyrelsen, Fødevarestyrelsen og kvalitetsbevidste kunder.

Scanpharm cares for health – around the world.

Scanpharm, der er et 100 % danskejet medicinalfirma, udvikler, fremstiller og sælger lægemidler, kosttilskud og kemisk-tekniske produkter i Danmark og et stort antal lande verden over. Det drejer sig dels om egne produkter og dels om produkter, som vi fremstiller på kontrakt for andre firmaer.

Vi hjælper dig med...

Fremstilling

Vi udfører højkvalitetsfremstilling af dine tabletter, kapsler, flydende og pulver/granulater. Læs mere…

Pakning og lager

Vi har indgående og lang erfaring med pakning og ompakning samt et stort lager til opbevaring ved stue- og køletemperatur. Læs mere…

Analyser

Vi driver et veludstyret cGMP laboratorie til analyser. Læs mere…

Print Friendly, PDF & Email

Latest Blog Posts


 • HEALTHCARE® Mega C-1500 mg

  HEALTHCARE® Mega C-1500 mg

  Vitamin C depot tablet til voksne. Registreret stærkt vitamin præparat til forebyggelse og behandling af C-vitamin mangel. Ascorbinsyre bidrager til at styrke dit normale immunforsvar

 • HEALTHCARE® Mega C- 500 mg

  HEALTHCARE® Mega C- 500 mg

  Vitamin C depot tablet til voksne. Ascorbinsyre bidrager til at vedligeholde et normalt immun system.

 • HEALTHCARE® C-vitamin 300 mg

  HEALTHCARE® C-vitamin 300 mg

  Vitamin C med acerola smag. En velsmagende tyggetablet til voksne. C-vitamin bidrager til at vedligeholde et normalt immun system.